Ir al contenido principal

Agafa color la cançó de Les Choristes de 4tB

Bon dia a tots i a totes!
Ja fa uns mesos que des de l’àrea de valors, els i les alumnes de 4t B varen visualitzar la pel.lícula de Los chicos del coro i els hi va agradar tant que vam decidir llançar-nos a cantar la cançó. Al principi ens pensavem que seria gairebé impossible d’aprendre ja que era en francès i a dues veus! Però, com diuen al film... “mai diguis mai”.
Passat uns mesos podem dir que esteim gaudint com mai de cantar-la i puc avisar que s’està organitzant possible mini concert a altres tutories del centre i tal vegada poguem obrir portes a les famílies dels alumnes de 4t B.

Aquí vos deix un petit tast...Molt bona feina!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Yo ya no quiero ná. Flauta

Bon dia! Aquí vos deix partitura i vídeo per a que pogueu practicar amb la flauta dolça la cançó: Yo ya no quiero ná de Lola Indigo. Bon cap de setmana!

La masovera se’n va al mercat

Bon dia a tothom! La masovera és la cançó dansada que hem treballat aquest trimestre amb els i les alumnes de primer curs. Ha estat una dansa molt diverida perquè hem hagut de treballar en equip. Ens vam adonar que si no seguiem unes normes era impossible de ballarla com... no amollar-nos de les mans, caminar tranquils en el cercle ja que si no podiem caure... finalment el reultat ha estat super bonic! Aquí vos deix el vídeo del resultat del dols cursos.

5è B tocant la flauta

Poc a poc hem anat fent lloc en el nostre dia a dia a la flauta dolça i a base de pràctica i esforç a dia d’avui puc dir que estic ben orgullos del resultat que estic observant. En el següent vídeo podreu veure com els i les alumnes de 5èB estan ben concentrats tocant la cançó. I ho fan ben bé tenint en compte que era el primer dia que tocavem tots junts. Enhorabona i seguiu així!