Ir al contenido principal

Començam amb iniciatives pel clima!

Bon dia a tots i a totes!!

No podem començar millor el curs que adherint-nos com a escola a la iniciativa "Docents pel futur" amb l'objectiu de no només sensibilitzar sinó establir línies d'actuació per a fer front a la crisis climàtica que estem sofrint.

La cançó italiana Bella Ciao ja s'està convertint en un himne arreu del món a favor del clima. És per això que aprofitam per cantar-la amb la versió elaborada per Gob Menorca, en català. Seguidament vos deix la versió original així com la lletra en català amb la partitura i la versió instrumental per cantar-la.

BON INICI DE CURS!!!
Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Yo ya no quiero ná. Flauta

Bon dia! Aquí vos deix partitura i vídeo per a que pogueu practicar amb la flauta dolça la cançó: Yo ya no quiero ná de Lola Indigo. Bon cap de setmana!

La masovera se’n va al mercat

Bon dia a tothom! La masovera és la cançó dansada que hem treballat aquest trimestre amb els i les alumnes de primer curs. Ha estat una dansa molt diverida perquè hem hagut de treballar en equip. Ens vam adonar que si no seguiem unes normes era impossible de ballarla com... no amollar-nos de les mans, caminar tranquils en el cercle ja que si no podiem caure... finalment el reultat ha estat super bonic! Aquí vos deix el vídeo del resultat del dols cursos.

5è B tocant la flauta

Poc a poc hem anat fent lloc en el nostre dia a dia a la flauta dolça i a base de pràctica i esforç a dia d’avui puc dir que estic ben orgullos del resultat que estic observant. En el següent vídeo podreu veure com els i les alumnes de 5èB estan ben concentrats tocant la cançó. I ho fan ben bé tenint en compte que era el primer dia que tocavem tots junts. Enhorabona i seguiu així!