Ir al contenido principal

Infantil

Repertori de cançons

- És hora de fer música (Damaris Gelabert)
- Els dies de la setmana (Damaris Gelabert)
- A poc a poc i depressa (Damaris Gelabert)
- L'elefant (Joan Bibiloni)

- Cap, panxa. genolls i peus

- M'agrada la tardor

-Si tu et vols divertir
- Eram sam sam


- Pedra pedreta

- el gegant del pi

- el meu capell

Repertori de danses

- Volta cap aquí
- Rotlo, rotlo Sant Miquel
- Bugui - bugui

Comentarios

Entradas populares de este blog

Cançons de Nadal!

I ja tenim aquí les esperades cançons de Nadal! Us deix els recursos per tal que les pogueu anar treballant abans de l'esperada festa!

Però, abans de començar... no oblideu la importància d'escalfar la veu per tal de no fer-nos mal! Aquí teniu un vídeo realitzat per una escola de Barcelona que ens pot ésser de molta utilitat!


Ara si! Aquí teniu la cançó que cantarem amb infantil, primer i segon: A Betlem me'n vull anar!Pel que fa als alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è, cantaran la cançó tradicional de "El Trineu". Vos deix lletra de la cançó així com la base instrumental.
Partitura i lletra El Trineu
Base instrumental "El Trineu" Ara sí! L'esperada cançó de El Nadal al Molinar, versió adaptada per a la nostra escola de la cançó "La cintura" de Álvaro Soler. Vos compartesc la base instrumental, la lletra i l'àudio cantada per mi que, malgrat no sigui professional, esper que vos serveixi per poder treballar-la. Força que aquesta l'hem de cant…

La castanya!

Aquests dies hem celebrat l’arribada de la tardor i, per això, amb els i les alumnes de 1r i 2n hem après a ballar el ball de la castanya! Incorporam pas de puntes i voltes en parella però alerta! Els nins i nines de 2n també han d’anar fent canvis de parella! Aquest ha estat el meravellós resultat:

Fort i fluix

Avui hem treballat el fort i el fluix a 5anys i ens han brindat un petit concert amb els pals i la caixa xinesa. Mireu! Hi ha alguns nins que han fet de directors d’orquestra! Ha estat molt divertit!