Ir al contenido principal

Bones vacances!

Vos desitjam a tots bones vacances!!
Aquí tenim als alumnes de 6èB gaudint del darrer dia. Ens veim en tornar!!


Comentarios

Entradas populares de este blog

Visita Laura Picó

El dimecres passat ens va venir a visitar la meva germana, na Laura Picó i ens va fer un súper concert amb el piano! És una súper pianista! Vam disfrutar molt gaudint d’algunes cançons de pel.lícules de Disney. MOLTES GRÀCIES LAURA!

Yo ya no quiero ná. Flauta

Bon dia! Aquí vos deix partitura i vídeo per a que pogueu practicar amb la flauta dolça la cançó: Yo ya no quiero ná de Lola Indigo. Bon cap de setmana!

Cançons de Nadal!

I ja tenim aquí les esperades cançons de Nadal! Us deix els recursos per tal que les pogueu anar treballant abans de l'esperada festa! Però, abans de començar... no oblideu la importància d'escalfar la veu per tal de no fer-nos mal! Aquí teniu un vídeo realitzat per una escola de Barcelona que ens pot ésser de molta utilitat! Ara si! Aquí teniu la cançó que cantarem amb infantil, primer i segon: A Betlem me'n vull anar! Pel que fa als alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è, cantaran la cançó tradicional de " El Trineu ". Vos deix lletra de la cançó així com la base instrumental. Partitura i lletra El Trineu Base instrumental "El Trineu" Ara sí! L'esperada cançó de El Nadal al Molinar , versió adaptada per a la nostra escola de la cançó "La cintura" de Álvaro Soler. Vos compartesc la base instrumental, la lletra i l'àudio cantada per mi que, malgrat no sigui professional, esper que vos serveixi per poder treballar-la. Força q